Top 3 luksuzne vile na Braču | Luxury Croatia Travel Blog
Top 3 luksuzne vile na Braču

Top 3 luksuzne vile na Braču

Hrvatska je broj jedan ljetna destinacija za odmor na Mediteranu. Ponuda luksuznih vila za odmor stalno raste kao i sve viša razina stručnosti u pružanju izuzetne usluge i profesionalnog odnosa prema gostima. Velik je broj luksuzno uređenih kuća i vila za odmor diljem obale, na otocima te čak i u zaleđu.


Dubrovnik, Split, njihove rivijere te otoci Hvar i Brač najpopularnija su odredišta za luksuzno ljetovanje u Hrvatskoj. Putnici u potrazi za vrhunskim smještajem popraćenim uslugama na razini pet zvjezdica, kao što su 24/7 concierge, mogućnost angažmana privatnog kuhara, najam jahte tijekom boravka, organizacija privatnih vinskih tura ili korištenje drugih VIP usluga, upravo ovdje lako mogu pronaći svoje mjesto za uživanje. Nakon napornog rada tijekom cijele godine, svatko zaslužuje živjeti kao hedonist barem na jedan dan, tjedan ili dva, a možda više …

U ovom članku donosimo izbor tri najbolje luksuzne vile iz naše selekcija vila za odmor na otoku Braču dostupnih za iznajmljivanje.

1.Luksuzna Vila Sweet Dream s bazenom blizu Sumartina

Luxurious Villa Sweet Dream with Swimming Pool by Night , Brac, Croatia Luksuzna Vila Sweet Dream s bazenom u večernjem ambijentu, Brač

U Villu Sweet Dream zaljubili smo se na prvi pogled, a vjerujemo da ćete i vi osjetiti simpatije prema ovoj ljepotici smještenoj tik uz more.

Smještena u mirnoj uvali na jugoistočnoj strani otoka Brača, samo nekoliko koraka do mora, s velikim beskonačnim bazenom i jacuzzijem, Villa Sweet Dream jednostavno šalje pozitivne vibracije, tjera svoje goste da ostave stres i užurbanost iza sebe i opuste se i uživaju u svakom trenutku.Wine Cellar in luxurious Villa Sweet Dream with Swiming Pool, Brac, Croatia

Vinski podrum uLuksuznoj Vila Sweet Dream s bazenom, Brač

Sea View and Lounge Area of Luxurious Villa Sweet Dream with Swiming Pool, Brac, Croatia

Pogled na more iz luksuzne Vile Sweet Dream s bazenom, Brač

2.Luksuzna Vila Dominus s grijanim bazenom u Sutivanu

Luxury Villa Dominus with Swimming Pool, Brac, Croatia

Luksuzna Vila Dominus s grijanim bazenom, Sutivan, Brač

Naš drugi brački dragulj, Vila Dominus s bazenom, nalazi se na sjeverozapadnoj strani otoka, u slikovitom primorskom mjestu Sutivan.

Moderan i izuzetno udoban interijer s dozom elegancije na svakom koraku te grijani bazen s fascinantnim pogledom glavne su odlike ove luksuzne vile. Elementi koji privlače pozornost i zanimanje istinskih tražitelja luksuza i potpune relaksacije, za koje je ova vila s 5 zvjezdica i napravljena, među ostalima, svakako su sauna, jacuzzi i terasa za sunčanje i opuštanje.

Sunset View from Luxury Villa Dominus with Swimming Pool, Brac, Croatia

Pogled na zalazak sunca iz Luksuzne Vila Dominus s grijanim bazenom, Sutivan, Brač

3.Luksuzna vila Fly Me to The Moon s bazenomu uvali Bobovišća

Luxury Villa Fly Me to The Moon with Swimming Pool, Brac, Croatia

Luksuzna Vili Fly Me to The Moon s bazenom, Bobovišća, Brač

Luxury Villa Fly Me to The Moon with Swimming Pool, Brac, Croatia

Pogled na morsku uvalu iz Luksuze Vile Fly Me to The Moon s bazenom, Bobovišća, Brač

Na pola puta od Sutivana prema Milni nalazi se uvala Bobovišća, u kojoj je smještena luksuzna vila Fly Me to The Moon s čarobnim pogledom iz bazena s beskonačnim rubom. Moderno zdanje savršeno je uklopljeno u mediteransko okruženje i tirkiznoplavo more. Svaki detalj u ovoj vili za odmor pomno je isplaniran i ima za svrhu svojim gostima osigurati udobnost, opuštanje i mir.

Ovdje možete osjetiti "luksuz s dušom" uživajući u svim popratnim sadržajima vile i nevjerojatnoj prirodi koja je okružuje.

Vilu Fly Me to The Moon za svoj odmor u Bobovišćima često odabiru poznati glumci, pjevači, diplomati te nogometaši i drugi sportaši.

Living area ofLuxury Villa Fly Me to The Moon with Swimming Pool, Brac, Croatia

Dnevni boravak u Luksuznoj Vili Fly Me to The Moon s bazenom, Bobovišća, Brač

Planirate li luksuzni odmor u Hrvatskoj? Je li neka od vila za iznajmljivanje na Braču na vašem popisu želja? Ako imate na umu neko drugo mjesto u Hrvatskoj osim otoka Brača, možemo napraviti uži izbor vila za odmor za vas. Podijelite s nama svoje misli, želje i očekivanja. Također, ako imate neko drugo pitanje ili tražite više informacija, slobodno ostavite komentare ispod ovog članka ili nas kontaktirajte izravno!

Popular travel posts

Published by in Travel

The Top FAQs about Hvar - Local Travel Guide

The Hvar Island has become an irreplaceable place for those who are looking for a perfect family holiday or exciting Hvar nightlife with friends. Here you will find answers to questions; Why Hvar and what you can visit there, which Hvar places you have to see, in which clubs you can party all night and which Hvar restaurants to visit.

Do you need a help?

Send Inquiry for Favorites

X
Early Bird Discount!
Catch your Early Bird Discount from 5-10% for all bookings confirmed until October 31st!!!