Nova Vila u Ponudi Vila Korcula Diamond | Croatia Luxury Travel Blog
Vila Korčula Diamond - Jedinstvena i potpuno drugačija

Vila Korčula Diamond - Jedinstvena i potpuno drugačija

Imamo više od 400 objekata u ponudi, ali vila Korcula Diamond na otoku Korčula stvarno je posebna. Izgrađena je 2019 godine i izgleda futuristički do te mjere da se promatraču čini da nije s ovoga svijeta.


Lokacija vile Korčula Diamond

Kako opisati lokaciju vile Korčula Diamond? Najbolje bi bilo započeti slikom pogleda iz vile jer je pogled jedan od njezinih najvećih prednosti.

Pogled iz Vile Korcula Diamond

Pogled iz Vile Korcula Diamond

Kao što se vidi sa slike, ova vila ima predivan pogled na more. Nadalje, nalazi se u mirnom okruženju i zvučno je izolirana što je čini savršenom za goste koji žele pobjeći od užurbane svakodnevnice i samo se opustiti na odmoru.

Unutrašnjost vile Korčula Diamond

Ova vila nije samo moderna izvana, nego i iznutra. Njena unutrašnjost nalikuje muzeju moderne umjetnosti. Namještaj joj je futuristički, a umjetnička djela apstraktna.

Unutrasnjost vile Korcula Diamond

Unutrašnjost vile Korčula Diamond

Ostale prednosti vile Korčula Diamond

Sviđa li vam se do sada? Onda svakako obratite pozornost na sljedeće: vila Korcula Diamond sastoji se od dvije jedinice koje mogu i zasebno funkcionirati jer svaka jedinica sadrži sve značajke vile, uključujući ne jedan, već čak dva infinity bazena!

Jedan od bazena vile Korcula Diamond

Jedan od infinity bazena s modernom arhitekturom vile Korčula Diamond

Osim bazena, ova prekrasna vila ima i ljetnu terasu na kojoj možete roštiljati. Također možete unajmiti kuhara za cijeli odmor ili samo za posebne dane ako to želite.

Ljetna terasa ispred vile Korcula Diamond

Ljetna terasa s roštiljem

Nadalje, vila uključuje 5 spavaćih soba s čak 7 kupaonica.

Spavaća soba vile Korcula Diamond

Jedna od pet spavaćih soba u vili Korcula Diamond s pogledom na zelenilo

Ova je vila upravo savršena za dvije obitelji prijatelja koji žele boraviti zajedno, ali i mogu uživati u svojoj privatnosti, ako to žele.

Vila Korcula Diamond iz zraka

Villa Korcula Diamond iz zraka

Kako provesti odmor na Korčuli?

Kada se zasitite opuštanja, uvijek se možete zabaviti u gradu Korčuli koji je samo nekoliko minuta vožnje automobilom od naselja Žrnovo u kojem se nalazi ova veličanstvena vila.

U Korčuli možete pronaći restorane, barove i povijesne znamenitosti. Kad smo kod povijesnih znamenitosti, Korčula je rodni grad poznatog svjetskog istraživača Marka Pola i još uvijek ovdje možete pronaći njegovu kuću koja je pretvorena u muzej.

Marco Polo

Marko Polo, izvor www.commons.wikimedia.org

Postoji još jedna znamenitost koju svakako preporučamo na Korčuli, a to je Moreška, ples koji simbolizira borbu između kršćana i muslimana. Izvođači su obučeni u uniforme i plešu s mačevima i zaista ih je zanimljivo gledati. Više informacija o Moreškoj možete pronaći na službenim stranicama Turističke zajednice grada Korčule.

Ples Moreška

Moreska ples, izvor: www.commons.wikimedia.org

Ako vas zanimaju dnevni izleti, možemo vam preporučiti ronjenje, jer je podmorje Korčule zaista nevjerojatno, bogato i živopisno. Ukoliko trebate pomoć pri rezervaciji izleta, slobodno se obratite našem VIP concierge odjelu.

Spremni ste rezervirati ovu izvrsnu vilu s 5 zvjezdica? Sigurno ćete biti oduševljeni. Kao što smo već spomenuli uz rezervaciju vila, nudimo našim gostima uslugu VIP conciergea. Ona uključuje organiziranje transfera do otoka, privatne usluge kuhara za posebne dane koje odaberete ili svaki danako želite, rezervacije restorana, frizerskih salona,.. Naša usluga VIP concierge-a pruža i brojne druge usluge, a sve ih možete provjeriti ovdje Doživite Hrvatsku 2019. Za kraj vam želimo sjajan odmor u jednoj od najljepših vila u Hrvatskoj!

Popular travel posts

Published by in Travel

The Top FAQs about Hvar - Local Travel Guide

The Hvar Island has become an irreplaceable place for those who are looking for a perfect family holiday or exciting Hvar nightlife with friends. Here you will find answers to questions; Why Hvar and what you can visit there, which Hvar places you have to see, in which clubs you can party all night and which Hvar restaurants to visit.

Do you need a help?

Send Inquiry for Favorites

X
Early Bird Discount!
Catch your Early Bird Discount from 5-10% for all bookings confirmed until October 31st!!!